Pod noční lampou
mám rád oči
obdivuji
opile modré půlměsíce
pod nimi
každý večer
když je na mžik zakryjí víčka
městem lomcuje chuť
svléknout se
běžet ulicí
tříštit sklo
polykat střepy
spálit budoucnost
v modravém plameni
Přečteno 268x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Emmelia, Santara, 4LJFilip, Tamara, seh
Komentáře (1)
Komentujících (1)