Anotace: Jeden můj v minulosti velký kamarád,kterého jsem spoustu let neviděl. http://www.youtube.com/watch?v=ae4293b6IoA
ST....smutek se na víčkách usadil,
pro toho, kdo život takto zahodil.
Podobný příběh se mi kdysi stal,
jen u hrobu spolužáka,
houf kamarádů stál.
17.04.2011 17:37:00 | Tamara
ST.../nejen/ za kamarádství...
svinstvem se cpal,sám to tušil,
jehlou smrt bez stehu ušil
trip v barvě zlata,
už za ním chvátá ...
... smutné konce ... když ani kamarádi nemůžou pomoct ...
17.04.2011 15:30:00 | Bambulka