Volte osud
Anotace: opět s věnováním-ještě nepřišlo volební období a noc trvá
Volty
tekuté vyznání
těch pár roků
osud ti nestraní
Netřeba auto
stačí mít
prince na bílém koni
co chce rozednít
Netřeba dům
vysněný zámek stačí
ale nemůžu jít k sousedům
tam oči mám jen k pláči
I hmota by snad tekla
jen kousek slůvka
kdybych řekla
*
Nejsi a přece jsi
to je zlý sen
Já se nevrátím
Já tady jsem
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: James Libustka, j.c., enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)