Pýcha předchází pád
Anotace: tak toto je spíše taková povídka o chamtivosti :-)
Pýcha předchází pád
Třpytivé drahokamy sbírala
jako houby v lese,
toť ona, člověk,co se
na klenoty třese
Využívala muže,
hrála si s nimi jako s hračkou,
pila pouze víno
s nejlepší značkou
Každý muž jí koupil šperk,
který jen chtěla,
byla vypočítavá a dostala
vždy o čem snila
Klenoty se až příliš chlubila,
však rázem o ně přišla
a pak se zlobila
Někdo jí ukradl všechny drahokamy,
takže neměla nic,
protože byla chamtivá
a chtěla stále víc
Pyšným a chamtivým pávem
by byl snad každý rád,
však pozor,
pýcha předchází pád
Komentáře (2)
Komentujících (2)