Dětství
Anotace: Vzpomínky na krásné dětství
Kde je ten čas, kdy jsem se mohla schovat v rodičovském náručí?
Ten čas, kdy, s kterou hračkou budu si hrát, bylo mou jedinou starostí.
Ten čas, kdy snila jsem o tom, že budu princeznou, učitelkou, snad i čarodějkou,
Dospěla jsem z nevinného věku, stala jsem se už tou slečnou velkou!
Teď řeším velké problémy těch "dospělých",
v srdci je strach, smutek, bol a jen sem tam smích.
Pak si však vzpomenu na své krásné a bezstarostné dětství,
ve vzpomínkách velké schovává se tajemství.
Táta, máma, všichni, které mám tak ráda,
jsou stále se mnou a vždy v srdci mém zakořeněni budou.
I když mám nesnáze a třeba se peru s celým světem,
přeci vím, že sic jsem dospělá, v duši však budu vždy dítětem!
Komentáře (0)