o ní o té které se žádná nevyrovná
Anotace: zvláštní vztah k ní mám
chci tě uspokojit
to je oč tu běží
budu klidně pozadu chodit
a nebo dobývat se do věží
jen chci aby si se smála
a byla spokojenná
jako malá aby sis se mnou hrála
tvůj usměv bude odměna cenná
chci ti dělat jen radost
a jenom pořád potěšení
stojíš mi za tohle no prostě za dost
často mívám na tebe pomyšlení
nepotkal sem nikoho jako si ty
někoho s takovým půvabem takovou grácií
mám radost když smějou se tvé rty
dal bych se k tomu i do křížku s mafiii
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: Pythonissa__, Do Ga
Komentáře (1)
Komentujících (1)