Shirin du Noir poeme

Shirin du Noir poeme

Anotace: ...

.

soumrak řve do prázdných stěn
a podpírá je mrtvá víra
se znamením netopýra
nebude tmou obelstěn

* v ní klečela Shirin du Noir?
: srdce duhou omotala
* do podkroví..přikovala
: snílka flétničkou?

: ptej se bouře
* ptej se prince
: když pozháší v mokré dívce

* zaklínala hady štíry
: svolávala černý kníry
* na vikýři vládla stříbry

* z nich zmizela Shirin du Noir?
: v sedmém nebi milovala
* závrať štěstím tancovala
: s růží v lůně vůně?

* trn šel dál!
* bosky spoutal vah
* jak říjen..hořel na patách

.

ze slunce letí bolest chmýří
noc a den se neusmíří
skočím - skončí na pranýři!

: proč krvácí Shirin du Noir?
: navléká si vlčí mák
: prsten vtočí naopak
: pro peřinky na krajině?

netopýr chce bránit zimě
ozývá se v modlitbách

*

probudíš-li Shirin du Noir
přilneš dvojí vlčí vůní..

první amor spatří v tůních
tajemný máj prstenu

a druhý? ...

noci beze snu
Autor J's .., 18.04.2011
Přečteno 309x
Tipy 22
Poslední tipující: NikitaNikaT., Psavec, enigman, zenge, CULIKATÁ, labuť, Dota Slunská, hanele m., Gabrielle, Marcone, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sny bez noci...

19.04.2011 10:32:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí