Hoď kamenem
Anotace: jedeme v tom všichni
Všichni plavem
sebeklamem
hoď kamenem
kdož jsi bez viny.
Nebo je tu někdo
kdo neohříval své ego
slepou vírou v nereálné
kdo neutěšoval se lží
to zlé,že je vlastně správné
hlavně,ať už to netíží.
Tohle se stane
a tamto zas musí.
Na kámen kosa padne
při potrefenosti husy.
I já se probírám z jedné diskotéky.
No,na hlavu ještě neberu léky,
někdy si říkám proč vlastně ne?
Jen lehce oblbnout duši,co pomalu hyne.
Přečteno 334x
Tipy 43
Poslední tipující: Judita, H.I.L., NikitaNikaT., Psavec, ZUMKA, Jiparo, hatlapatla, Juan Francesco de Faro, Maryje..., Jiko, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)