nevim jak to pojmenovat

nevim jak to pojmenovat

Anotace: :-))))))

Toho dne měl být jasná noc,
jasné hvězdy vidět měli být.
však oblak na obloze bylo moc,
přál bych si to štěstí mít.
musí být krásné mít život bezstarostný,
to by jsem byl hodně šťastný.
ale když nejhůř je mi,
mám tu svou lásku,
MiluJu ji,
tu moji krásku...
Autor Antikrist, 18.04.2011
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: katkabloom
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí