Anotace: Napsáno jen tak z nudy na přednášce, bez jakéhokoliv hlubšího smyslu či záměru. První co tu píšu, zřejmě je to hloupé a infantilní, ale mně to nevadí.
Zní mi to jako text nějaké písně... Máš to psané dost rytmicky a nesnažil ses o žádné umělecké veledílo, jako se občas snažím já. Píšeš to tak, jak to prostě je a to se cení. Aspoň u mě ;)
03.06.2011 20:36:00 | Dragoniana
Řekl bych že to je dobře, protože nějakou kvalitu to nejspíš postrádá ;-) Takže sem rád, že to aspoň pobavilo
21.04.2011 10:23:00 | Pedro Morales
Odbornou kvalitu nedokážu posoudil, ale aspoň jsem se dneska zasmála. Díky:)
19.04.2011 23:12:00 | hybridka22