Anotace: ... dvacet minut po půlnoci vyjížděli hasiči k dopravní nehodě osobního vozidla...
Bohužel tohle se děje pořád..
24.09.2013 11:54:07 | Bananky v čokolade
Hezký dobrý večer, děkuji, že jsi si u mne zase chvíli četl. Vím, že bychom se neměli do minulosti příliš obracet, já se sem však vracím velmi ráda. Cítím se zde dobře, doma:) Je tu útulně.
Nejsem smutná, můj život je jen stále velmi zvláštní, ale krásný, baví mě:)
Tvá báseň... já dávám hodně na znamení. Chtěla jsem o víkendu vyjet autem, po pěti letech. Tak nevyjedu, pročtu si ještě vyhlášku, pro jistotu...
Musím dopsat svou knihu a chci toho vůbec strašlivě moc ještě udělat...
Opatruj se:)
Sunny
22.04.2011 18:57:00 | Sunny