Tři zlaté..
Divit se nestačím
proč zlaté vlasy
skýtá mi bodláčí
třpytek nad návsí
snesou se pod věží
spadlé snad z hodin
vlasy, líp poběží
čas lenochodí
k ránu již rychleji
nežli k půlnoci
moct na hvězd displeji
zlaťák utlouci
polibky z nálezu
ať vlídně svítí
nocí, jak z pařezu
kruh, pro ty lidi
jež štěstí neměli
najít pár vlasů
zlatý prach setřelý
z komet ocasů
Přečteno 336x
Tipy 32
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Špáďa, NikitaNikaT., Psavec, šuměnka, la loba, enigman, labuť, danav, Maryje..., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)