L.S.CH.
Anotace: dávný sen bez básně
Sedí ve Frognerparken na lavičce obklopen statně vzrostlými stromy. Čte si knihu. Kolem jde mladá dívka. Zastaví se u něj, on vzhédne, letmo se usměje a nechá oči sklouznout zpět na rozečtenou stránku. Vše nevyřčené se píše mezi řádky. Dívka tiše odchází.
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)