Po kapkách vzpomínek
Po kapkách vzpomínek,
na smutný plamínek,
kdy lůno své připravila,
aby matkou byla.
Semínko lásky v ní kličilo,
za devět měsíců by křičelo
V láskyplné náruči by se hřálo,
za všechnu bolest by to stálo.
Osud jinou cestu připravil,
z lůna semínko vytlačil,
nestačilo dozrát, byl to jen sen,
bolest v srdci zůstala jen.
Čas plyne jako voda,
zklamání hluboko se schová.
Když slyší dětí smích či pláč,
v srdci bolest probudí se zas.
Dál bojuje o to nejcenější,
co každá žena chce,
slyšet slovo „máma“,
naděje tu pořád je.
Přečteno 407x
Tipy 34
Poslední tipující: šuměnka, EM EM, Dota Slunská, Vlčák z hor, Mbonita, H.I.L., Psavec, Marcone, Jiná, la loba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)