Nejlepší přítel člověka
Anotace: tentorkát to není pes:)
Ty tu pro mě vždycky jsi,
když mě chytá splín.
Ty mi dodáš radosti,
když nebe halí stín.
Ty mi vždycky poradíš,
když nestačím s rozumem.
Tys ten nejlepší kamarád
- moje placatka s rumem.
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: Wlistinka, la loba
Komentáře (2)
Komentujících (2)