pozdě na vzpomínky
Anotace: nevzpomínam žiju
Tak sedím na hrobě a na něm jméno mé
sedím a přemýšlím o o budoucích jmen
přemýšlím nad tebou jak bodla jsi mě
jak srdce krvácelo tak moc ranila jsmě!
Tak nenávist necítím nad tebou samou
cítím jen odpor a nechut být tvou pannou
Tou pannou co s usměvem vedle stála
TAK ta už není ta je volná
Nesnáší tě,nenávidí tě.
Odchází a utíka
leží a nedýchá
ta PAnna už leží na dně řeky
odkoplas ji, taky tě nechci :(
Komentáře (0)