cholerictví
Jsem cholerik no a co,
a zřejmě neovládnu to.
Snažím se hlídat,
protože vím že slova ublíží,
ae občas prostě vybuchnu a vše zuří.
Řikám co nechci
a pak dostávám i tvrdou lekci.
Hodně lidí ví,
že jsem impulzivní.
Ale nikdo neví,
jakej vztek se ve mně občas vaří!
Pouštím agresivní písničku,
a snažím se odreagovat tu.
Nás choleriky se musí brát s rezervou,
a kort mou osobu...
Přečteno 447x
Tipy 2
Poslední tipující: Findë
Komentáře (0)