velmi tvrdý reál...
jak patka chleba stará
jak stisklé panty lící
a čím víc jeden kárá
roste svět za petlicí...
01.05.2011 12:46:00 | šuměnka
tekuté písky jsou
ostrovy
kam jak lodě kotvíme
i když nevíme zde zůstaneme
životem projdeme
nebo se proženeme
jak uragán..
párový
nebo sám..
co povstal z prachu..
ST
20.04.2011 21:09:00 | Mbonita