Básenka je suprová a já... hned vidím ten obraz, tu známou tvář a jen s pozvdychem se znovu ptám... proč tak... Dílko je šité na míru, jistému člověku, který snad jedného dne... z kamene vyvstane. ST!**** je zde skutečně málo.
20.04.2011 08:36:00 | NikitaNikaT.
líbí se mi.... možná i proto že vystihuje moje dnešní rozpoložení ...
20.04.2011 08:32:00 | nejsembásník