Srací blues
Anotace: jedna oda z hajzlu
Je středa brzo ráno
a já už sem vzhůru
nemám toho moc naspáno
podstupuju zelenou kůru
abych vydržel abych přežil
mezi všemožnou chamratí
abych neživořil ale si užil
přitom netrpěl závratí
nevydržím s čistou hlavou
v dnešní trápný nezajmavý době
moje myšlenky na jiná místa plavou
a stejně je všechno o hovně
stejně nakonec všechno porazím
překonám všemožná uskalí
možná si ublížím či se přerazím
co nezabije to posílí
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: Pythonissa__, whiolet
Komentáře (2)
Komentujících (2)