Anotace: Nevím, kam ji zařadit, patřila by do několika sekcí, je o přírodě, o lásce a taky o Lásce ;-)...Tak to nechám na Vás.
Dle mě.Kdyby tu byla sekce"marnost nad marnost"pak je tohle tvé dílo pro ni jako stvořené.
S.T.
20.04.2011 18:05:00 | Marcone
První slokou se otevře jako pohled do krajiny dětství, plodnosti a čistoty.
A v dalších slokách pokračuje tak, že můžu i bez pochlebování napsat - Báseň je úchvatná!
20.04.2011 14:05:00 | René Vulkán