Anotace: ...počkejte chvíli, mé oči uviděly tu strašně dávnou vteřinu zapomění...
Je to snad marný boj s větrnými mlýny... Díky za všechny Vaše komenty.
11.05.2011 03:24:00 | Hannazka
Včera nás bylo pár,co slyšeli jsme osobní přednes,podložen přímo písní Karla Kryla.Všichni jsme měli v očích slzy.A to jsme životem otrlí,žádní uplakánci.Opravdu úžasně působivé!
21.04.2011 17:23:00 | Desetník
Úžasné, excellent, verwunderlich,...Jistojistě jedna z nejlepších věcí, které jsem tu kdy četla... Karel musí být pyšný, že má takového fandu... Prosím běž a šiř své překrásné verše dál, svět je jich potřebný...
20.04.2011 20:37:00 | kejtyyy
Je to skvělý, Hannazko, ale ještě víc by mi sedlo, kdyby se Ti text povedlo namontovat do rytmu nějakého jeho klasického songu...!
'sem nějak moc náročnej, viď?!
20.04.2011 19:38:00 | Špáďa