Anotace: Měla jsem ještě milion myšlenek, co jsem chtěla napsat. Ale nakonec by to celou báseň zamotalo. Řekla jsem si tedy, ať si z toho každý čtenář vezme, co jen bude chtít. Ať si domyslí, co vše domy vidí a mnohokrát se jistě ty betonové stěny za lidi stydí.
Princezno, dávám Ti supertip (dala bych i hypertip, ale bohužel...), za Tvou krásnou báseň ale hlavně myšlenku.. Často se nad podobnými věcmi také zamýšlím, ale nikdy bych to nedokázala tak pěkně napsat, hlavně jsem dost sobecký a egocentrický nebásník =) Krásné =)
20.04.2011 20:52:00 | kejtyyy