Anotace: Všem motoistům i nemotoristům, nejen těm, co jezdí po D1.
Sbírka: Špalindromy
asi jsem už vyšinutá nebo šáhlá z těch tvých palindromů...nic na tom však nemnění...že tě zkrátka miluji..o))
veselé velikonoce a hodně inspirace k dalším palindromickým novotvarům!
23.04.2011 22:09:00 | střelkyně1
Bác do stromu
z modrodromu
vděčíš za to
kdovíkomu
Svatá noho!
Kdovíkoho
je na světě
víc než mnoho.
(dneska mi to palindromicky nepíše, tak zase příště budu reagovat ve stejném stylu)
20.04.2011 22:44:00 | divoska_jaja