Žiju?
Anotace: This is not real,is it?
Hluchý pohled
ve slepém výkřiku
dlaně mají hlad
ústa touží po dotyku.
Extrémní vábení
nutí k procitnutí.
Budím se ze života
konečně reality sen
jaká je asi hodnota
toho,že vlastně jsem.
0
Žiju?
Přežívám?
Hniju?
Umírám?
Neřešte to.
byl to jen.....sen....?
Přečteno 324x
Tipy 19
Poslední tipující: H.I.L., hatlapatla, la loba, šuměnka, Květka Š., Maryje..., CULIKATÁ, Mbonita, Kett, Bambulka
Komentáře (4)
Komentujících (4)