Ty víš.....
Anotace: Jeden svět nestačí......Ti
Směješ se mi z kříže
protože víš,že
malá je ti Golgota.
Slezeš k nám malým dolů
a tvá šlápota sic plna vzdoru
v moři slz
nic už neznamená.
Vrať se zpátky synu "tamtoho"
Jsi k pláči
najdi si jiné trubky,mátoho.
U nás už to stačí.
Náš svět jinam
než do pekla nedokráčí.
Ty sám nejlíp víš
že kříž,
je jen berlička
pitomá slovní hříčka,
pro slabochy
a jejich rádoby hříchy.
Pozdravuj a drž se.
v zapomnění
Přečteno 290x
Tipy 21
Poslední tipující: H.I.L., Niky88, hatlapatla, la loba, strašidýlko-střapatý, Špáďa, Květka Š., Kett, Maryje..., CULIKATÁ, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)