V srdci láska...
dá se plakat štěstím??
protože jinak nevím co s tím.
Na rtech úsměv a v očích slzy,
rty šeptající slova lásky.
A na mé obloze žádné mráčky.
V srdci touha být u něho,
v tom náručí u srdce mého.
Slova Miluju ho nestačí,
a nevím jak mu říct,
že s ním je vše nejhezčí.
Přečteno 438x
Tipy 4
Poslední tipující: Antikrist, CULIKATÁ, Marcone
Komentáře (3)
Komentujících (3)