Pohádka naruby na druhou

Pohádka naruby na druhou

Anotace: -

V království, které jak to bývá ani není
Rodina královská čekala na spasení
Divná kouzla byla všemu tomu vinna
Že na tom zámku měli prokletého syna

A tady nastává ona první změna
Neb v zbroji nablýskané přispěchala žena
Zástupy princezen však střídaly se marně
Sic jednu za druhou ten náš princ odmítal je

Čímpak to bude? Vrtalo všem hlavou
Že chlapec pořád ještě nenašel tu pravou
Za kvadrát totiž pan princ tajně na iBoysu
V pohádce této zatím čeká na Nebojsu.
Autor Bolder, 21.04.2011
Přečteno 453x
Tipy 7
Poslední tipující: la loba, CULIKATÁ, NikitaNikaT., strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Podařené a lehce k zamyšlení... dobré dílko. ST!***

21.04.2011 06:38:00 | NikitaNikaT.

líbí

ST a škoda, že ho můžu dát jen jednou :D

21.04.2011 00:51:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel