k velikonocům 2011
Anotace: přeji vám všem hezké prožití velikonočních svátků
Užívej si ty dny krásný,
ať plné jsou i sluníčka,
přeji hezké „velikonoční svátky“,
už připravená máš vajíčka?
Pro caparty hodovníky,
také trochu cukrátek,
v ošatce měj připravený,
hned jak zazvoní u vrátek.
Těm starším – co vratkým krokem,
přijdou také hodovat,
slivovičku nalej honem,
ať mohou dál pokračovat.
Sedinky své neskrývejte,
tam přijmi sílu pomlázky,
vždyť ošleháním se ti míza vlije,
pro to ať jsi krásnější.
:-))
Přeji hezké prožití velikonoc 2011
Bobi
Přečteno 606x
Tipy 16
Poslední tipující: BARBYE, hypertenze, NikitaNikaT., Květka Š., šuměnka, Kett, CULIKATÁ, el viento
Komentáře (6)
Komentujících (6)