nikdy jsem se nedotýkala
ba ani neviděla
jak se sráží tělesa
/ má zkušenost je tedy pramalá /
však co je velká mela
že v barvách citu je má noblesa...
když kupříkladu uvidím
zeleně sytý trávy pás
a vyrvu z jeho těla oblohu
tak na obloze žluté slunce zahraje si prim
alespoň okamžik, než ústům napospas
bude mým rudým rtům, když jako zálohu
si z něho orange fresh udělám...
21.04.2011 15:12:00 | šuměnka