Kdo to může být ???

Kdo to může být ???

Anotace: Třeba se bude zdát divná...

Lepší než každá jiná,
tvrdím jí stále dokola,
klid do duše mi přináší,
není jako všechny ostatní.
Nic zadarmo mi nikdy nedá,
přece dostanu víc než doufám,
nezní mi špatně její smích,
ráno při probuzení,
však marně ji hledám vedle sebe.

Cesta k ní zdá se dlouhá,
nemůžu občas najít směr.
Skutečně se mi jen nezdá?
Tato slečna co náhle se zjevila,
jen snem přece nemůže být?
směje se tak nádherně,
plná mládí, snů,
nikdo prý ji nezkrotí,
snad mi uvěří, že mám ji rád.


Zná ji někdo ???
Já ano !
Autor Madanik, 21.04.2011
Přečteno 341x
Tipy 26
Poslední tipující: René Vulkán, hašlerka, Azure angel, NikitaNikaT., James Libustka, Bambulka, la loba, Maryje..., strašidýlko-střapatý, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Mno, usmívám se... dokonalé dílko... perfektně podané a jak vidno, víš dobře o čem píšeš....

Jsem nezkrotná a nespoustaná,
tajemná a na kůži neokoukaná...

V myšlenkách Tě svádím,
polibky ve snech škádlím...

... jsem vším, čím budeš si přát.

02.05.2011 19:52:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel