Broken soul...
Anotace: a co já jako s anotací?
tisíc modliteb
neprolomí prokletí
tisíc proseb k bohu
nedá co mít nemohu
i kdyby svět visel na vlásku
nemám nárok cítit opětovanou lásku
i kdyby svět přiznal si neřesti
nemám nárok na klid, nárok na štěstí.
stovky přízraků táhnou ulicí
a mě z toho třeští v palici.
Láska ke smrti, láska ve smrti...
kéž mě hned ráno kamion rozdrtí...
Stovky přání, plané touhy
dávaj znát že sem odpad pouhý
ve smrti lásku a lásku k smrti
vzpomínky i současnost mě drtí
bez naděje se žít vážně nedá
a nad obzorem měsíce tvář bledá...
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: kejtyyy
Komentáře (2)
Komentujících (2)