Viselec
Zdálo se mi že jsem viselec
ve vlasech měl jsem spadlé jarní květy
zdálo se mi že jsem viselec
ach ladně vlál jsem všemi světy
zdálo se mi že již žít nechci
jsem jenom viselec a to s erekcí....
nemůžu za sny co se mi zdají
že visím na laně a mám péro v dlani
Přečteno 328x
Tipy 10
Poslední tipující: Adelein, Maryje..., Marcone, Veru, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (5)
Komentujících (4)