Proč některé čtvrtky jsou nazeleno ...
Anotace: ***- ... a některé pátky velké ...
.
Den vykukuje z páteční šedi
přívlastkem mimořádnosti
přibitý na kříž ...
Mimořádný jarní den
který je hříchem
promarnit ...
A dívky poslušny jeho liturgie
obnažují svá ramena
a modlí se smíchem
Pro radost, božstvo života
kontemplací vášně
v zelené rašící trávě
.... *** ... jim budu dnes ministrovat ...
navzdory všem bohům minulým
***
.
Přečteno 309x
Tipy 11
Poslední tipující: Michal Kvido, isisleo, jvacl, Juan Francesco de Faro, vapiti, NikitaNikaT., CULIKATÁ, hypertenze
Komentáře (4)
Komentujících (4)