Romantici všední chvíle
Jen věta nedopsaná,co píše čas
Jen ticho jak v kostele ,a v nás
soumrak krásného svítání
cesty co jsou v hledání
poslední růže dávno zvadla
noc zve jak do divadla
co nemá svého režiséra
ani autora,a žádný nápad
když za myšlenkou tlustá čára
měsíční záře,ten láskopád
co už křídla ustřihává
když láska v koutě polehává
kde je život,kde je řád
a jen tráva,studí do zad
život ten nejde nemilovat
nemůžeš s tím skoncovat
jen věta nedopsaná.ticho a hlas
jen ticho spaluje,a hledá v nás
jen věta co píše čas.
Přečteno 322x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Severka, ni.va, Juan Francesco de Faro, Maryje..., Linzerka, CULIKATÁ, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, labuť, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)