jo,jó...já taky strouhala mrkvičku,až jsem dostrouhala...a vod té doby vím,že vždy jedna je víc než dvě..:-)
PS:sny jsou odrazem???reality...:)
26.04.2011 19:39:00 | střelkyně1
všechno je tisíc nic...nebo naopak?
rošada v šachu..velká
selka s rukama na bocích
milion knih
láska jen jedna
cizrna před dozráním
meditace v čase...
opakování
zas
zase..
24.04.2011 21:58:00 | Mbonita
Nejdřív jsem omylem četla „upadlo mi víčko do zásuvky" a tak na deset vteřin jsem se u toho zasekla, než jsem mohla jet dál...a pak po dočtení, koukám, a všechno je jinak. :D No nic, ono by totiž bylo i kdybych to napoprvé přečetla správně, každé čtení u tebe poskytuje nové dojmy, nové nálady a nápady k výkladům. Za to díky!
23.04.2011 20:55:00 | Dota Slunská
Myslím si, že vaše dílo není poezií. Spíše nějaká úvaha.Je to pouze můj nápad po přečtení tohoto dílka.
23.04.2011 00:59:00 | jaroslava anna