Řezbář
Anotace: příteli z jiné galaxie
Citlivý jak milenec
co poprvé
dotýká se panny
tak ruce Tvé
jemně se dotýkají
hran
které s něhou oblíš
a každý zářez Tvůj
a každý vryp
je lásky punc
jak když se modlíš
s pokorou
Dřevu co ztratilo duši
Ty život vracíš
rukama s mozoly
ať srdce stromu zas buší
v řezbách Tvých
Já z toho dřeva cítím
stromu dech
když hladím tam kdes dlabal
po létech
a vzdech
v koruně stromu...
Přečteno 370x
Tipy 44
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Findë, Actafool, Špáďa, labuť, Severka, whiolet, jvacl, enigman, střelkyně1, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)