Hlupák vítězí
Anotace: Taková říkadlovka...:-)))
Marně lákám
mír na sýr
vnitřním válkám.
Ale jen myši slyší
na eidam.
Kočka počká
na myšičku,
v boji stojí
na špendlíčku
misky vah.
Šachmat na jeden tah.
A tak jako pták
létám,sem tam
znám jen klam.
Vítězí vždy hlupák
Přečteno 307x
Tipy 18
Poslední tipující: hatlapatla, la loba, ZILA78, H.I.L., CULIKATÁ, Niky88, Maryje..., Květka Š., Bambulka, Kett
Komentáře (4)
Komentujících (4)