Jsou to jako řádky nadepsané.....

Jsou to jako řádky nadepsané.....

Anotace: nadepsané...

Jsou to jako řádky nadepsané
jsou to jako hříchy plamenné
když zázrak čeká zrození
co víc se nemění
jen hledej,co chceš smaž
drž tu krásnou stráž
začít znovu hledat svoje lásky
když včerejší masky
nemají svatozář
ukaž,ukaž svou tvář
můžeš taky lhát
jen od břehu se vzdalovat
jsem jen ticho ukryté
to ticho omyté
hledá příští tajemství
co už ale nepoví
když v řadě za sebou
kráčejí samotou
jak bota za botou
zvoucí náladou
jsou to jako věty dané
když od severu vítr vane
Jsou to Řádky Nadepsané.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 23.04.2011
Přečteno 273x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, NikitaNikaT., ni.va, ZILA78, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Niky88, Květka Š., Marcone, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dílko roztomilé...*:)

29.04.2011 19:49:00 | PIPSQUEAK

hluboká myšlenka :-)

24.04.2011 16:02:00 | ni.va

Dobré moc dobré....S.T.

23.04.2011 23:21:00 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí