Hlavně tiše...
Tiše potácíš se krajinou
Tiše brouzdáš sněhem
Tiše ho proklínáš
A chlad, největší přítel
do kůže perem ti píše
ostrým hrotem svým
Změněným děsivým tajemstvím
Prolévá krev, co v žilách ti dýše
Cestu nevnímáš
Krok za krokem jako by těžší byl
Záře jas snad by tě oslepil
A ty jen modlíš se
Ať déšť padá z výše
Když slunce hrotem svým
Změněným děsivým tajemstvím
Mučí tě ve vlastní pýše
Jen temná skvrna v dálce
stopa vybledlé tuše
Tvůj směr udává
Když v světlech toneš
Jsi jak ve zlém snu…
Někdy doufáš, tiše, v věčnou tmu…
Přečteno 366x
Tipy 14
Poslední tipující: Bloodmoon, hašlerka, la loba, Trystan ap Tallwch, Ledová víla, CULIKATÁ, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)