Anotace: má včerejší příhoda se spoluobyvateli Romy...báseň má slabý vulgarismus,pojednává to o tom,jací jsou Romy(vsaďte se že to znám až moc dobře...) a taky o lidské sobeckosti,strachu a neochotě pomoct...
to ano,musím říct,že se taky občas bojím,navíc když jsou starší než já a je jich víc,ale už jsem na to zvyklá a vím,že nesmím strach ukázat najevo a nesmím se nechat zastrašit...i když mě teď pořádně bolí hlava... :/ je pravda že všichni nejsou takový,taťka zná jednoho kterej je fakt fajn...ale pořád to mají v sobě a vždycky se podle toho zachovají...
24.04.2011 11:57:00 | H.I.L.
Nejsem rasista, ale je fakt, že často z nich jde strach a bojí se jich i policisté, to jsme tady u nás také viděli:-(((,což je smutné.Ale na druhou stranu, znám i slušné a pořádné, tak je nemohu házet do jednoho pytle.Hold každý je jiný....,tak jako my...
24.04.2011 11:00:00 | CULIKATÁ