Střípky
Anotace: ....................................
Kalendář složený ze snů
špatných slov plná pohádka
uniknout hádavým stínům
za zvuku desky,co zaseklá...
Játra umytá lihem
uzavřený k lidem
utíkáš sám před sebou
před sblížením,před něhou.
Zatrplký člověče
otevři se snům.
Pohádka dojetím ať
zase tě rozpláče.
Dej prostor pocitům.
Stínům se směj
i desku rozchodíš
prostě žij a nezoufej
Daruj si život,
potom mě pochopíš.
Přečteno 344x
Tipy 21
Poslední tipující: hatlapatla, NikitaNikaT., H.I.L., Mbonita, Jiná, šuměnka, Javavia, Květka Š., la loba, Špáďa, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)