Garáž,auto,benzín
Anotace: Jen myšlenka na....
V záhonu garážových hodin
s časovou smyčkou v zádech
výfukových zplodin
v autě jsem se nadechl.
V rauši toho smradu odlétám
ze zadní sedačky do nikam
a vás všechny tu nechávám.
Hořko sladká pachuť
s jemným ocáskem alkoholu,
dal jsem si litránek na chuť,
laskavého hlavobolu.
Těžknou víčka
zrak mlží benzínová tma,
cítím,jak necítím nic
slábnoucí dech si mě hýčká
pulzující tepna
zpomaluje víc a víc.
.................
Budím se na kapačkách v nemocnici
s rodinou u postele sedící
slyším doktora jak říká
že byla obrovská klika,
že použil jsem prasklou hadici.
Jak pro koho........
Přečteno 698x
Tipy 22
Poslední tipující: šuměnka, NikitaNikaT., H.I.L., ZILA78, zenge, Juan Francesco de Faro, Jiko, Lorraine, Květka Š., CULIKATÁ, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)