Mamince
S velikým rámusem na zem spadla
tíha z šálku porcelánu,
aby tobě ulehčila bytí.
...
Přeji ti klidný spánek k ránu
a den vsunutý do zrcadla
všerejšku nepodobný
zdobený kvítkem drobným
a nesoucí ti trochu štěstí.
Střípky o kousek lehčího žití
s láskou přeji ti.
Přečteno 475x
Tipy 14
Poslední tipující: poustevník Jirka, la loba, j.c., NikitaNikaT., Mbonita, zenge, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)