S představou hrozných snů
S představou hrozných snů
jež jsou mi na dosah
usínám každou noc
v děsivých grimasách
A když se probudím
ještě bych snil raději
nežli se odkryl, vstal
a žil v naději
že další noc bude už poslední…
Přečteno 308x
Tipy 9
Poslední tipující: Charibeja, Marcone, NikitaNikaT., strašidýlko-střapatý, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)