Anotace: aka seznamková nr 2. btw přišla mi odpověď: "vtipné děkuji, ale Golem to být nemusí:-)"...tak zřejmě vše krom Golema je v cajku :D
protože už skončila zima
hledám muže co je prima
když to vezmu kol a kolem
velikostně nejlíp Golem
práce na chatě musí zastat
a neměl by příliš chlastat
přinese-li občas květy
vykouřím nejen cigarety
na sex jako zamlada
těší se paní Milada