na koberci...
Anotace: dívám se na rub s úsměvem na líci......
kdysi se mě někdo ptal
co bych udělal
kdybych zjistil
že mi někdo čmajznul myšlenku
a publikoval ji
dávno před mým narozením...
a já odpověděl
že nic
ve stálosti je cosi přitažlivého
věci které přetrvaly staletí
mají v sobě něco niterně dobrého...
principy logické bezespornosti
co obstojí ve zkoušce času
včera dnes a navěky
jsou zárukou budoucnosti…
zákony přírody jsou prosté
symetrické a elegantní
i když vím
že skutečný svět takový není...
je tak trochu neuspořádaný
a pořádně zamotaný
je to totiž tím
že nevidím
ty zákony
ale pouze jejich projevy…
je to podobné
jako v té hře
jejíž kulisy jsou prímovní
ale já jako herec
hraji před nimi...
Přečteno 289x
Tipy 42
Poslední tipující: zelená víla, Actafool, isisleo, labuť, střelkyně1, jvacl, modrá..., Juan Francesco de Faro, Severka, Viktorie Zvalová, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)