Anotace: Někdy jsou věci nad kterými přemýšlíme a nemáme odvahu po ní pátrat nebo se ptát..
Určitě myslí, i jeho volba byla třeba těžká, a nebo žádná škoda, ale jedno je jisté, odpuštění je vždy krok dopředu.
06.05.2011 21:38:00 | Elisha
Jen Tvoje matka pravdu zná... znám pár příběhů, kdy tatínci aj maminky jsou odepíráni, pod snůžkami lží... za živa pohříbání... Někdy jsou to skutečně smutné příběhy, ale ta viny není nikdy v jenom človku..
25.04.2011 12:11:00 | NikitaNikaT.