Snad city dojdou vzkříšení.
Snad bolest v srdci odezní.
Snad přijde mysli zklidnění.
Snad je pryč všechno trápení.
Snad už v duši žádné zatmění.
Snad zvonky štěstí zazvoní.
~~~
Snad už žádné příkoří.
Snad se jiskra rozhoří.
Snad víra přenese i pohoří.
~~~
Snad dobro objeví se.
Snad zlo zastaví se.
Snad...tak veř.