Touha
Anotace: Každý má svá tajná přání
Létat ve vzduchu, vznášet se jak pták
Chtěla bych zastavit čas na vteřinku
Kéžbych se mohla podívat do oblak
Zmizet z vesmíru světelnou rychlostí
Dát sbohem hřejivému slunci
A líbat bledý měsíc s něžností
Toužím se rozdělit jak kapka deště
Smýt z víček temné stíny
Přeji si znovu slyšet slovo ještě
Ráda bych zničit pouta magie
A zhladit jizvy na svém těle
Toužím milovat dřív než mě zabije
Než mě ten přízrak zabije...
Přečteno 341x
Tipy 10
Poslední tipující: vodnař, Maryje..., Findë, seh, Severka, CULIKATÁ, Marcone
Komentáře (4)
Komentujících (4)